Kezdőlap > HÍREK > “Ha én lennék a pék” rajzverseny

“Ha én lennék a pék” rajzverseny

Kedves Szülők és Gyerekek!

Nagy örömmel hirdetjük meg “Ha én lennék a pék” rajzversenyünket! Célunk, hogy felébresszük a gyermeki fantáziát és kreativitást, valamint emlékezetes élményt nyújtsunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Harmopan pékipari vállalkozás elkötelezett a családok és a felnövekvő generációk támogatásában, ezért különböző nyereménycsomagokkal jutalmazzuk a kreativitást. A játék során kisorsolunk két rollert, egy biciklit, valamint 30 db édességcsomagot.

Most tehát eljött a lehetőség, hogy megmutasd nekünk, milyen lenne, ha te lennél a pék! Engedd szabadjára a képzeletedet és rajzold le, hogy milyen lenne a saját pékséged, milyen finomságokat készítenél, és hogyan örvendenének neked a városod, falud lakói!

Hogyan vehetsz részt a versenyen?

  • Készítsd el a rajzodat egy A4 méretű papírlapra vagy kartonra.
  • Győződj meg róla, hogy a rajz hátoldalára felírod a nevedet és életkorodat, édesanyád vagy édesapád nevét, valamint adj meg egy telefonszámot, hogy kapcsolatba tudjunk lépni veletek.
  • A kész rajzokat kérünk juttasd el a legközelebbi Harmopan üzletbe legkésőbb május 27-én záróráig.

Mindenkit bíztatunk a részvételre és köszönjük, hogy velünk tartotok ezen a kreatív kalandon! A beküldött rajzokat gondosan megvizsgáljuk, majd sorsolás útján nyerteseket választunk. A nyerteseket értesítjük a megadott elérhetőségeiken. A rajzversenyen való részvételre elsősorban 0-15 év közötti gyerekek jelentkezését várjuk!

Reméljük, hogy sok fantasztikus rajz érkezik majd hozzánk, és megtudjuk majd, hogy milyen lenne, ha te lennél a pék!

Köszönjük, hogy csatlakozol hozzánk és részt vesztel a versenyen!

Üdvözlettel, a Harmopan csapata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.