“Minőségi alapanyagból csak minőségi termék születik.”

Köszöntjük Önt a Harmopan teljes csapata nevében!

A Harmopan RT-nél több mint négy évtized tapasztalattal rendelkezünk minőségi lisztek és péktermékek előállításában.
A munkánk során természetes alapanyagokat használunk, adalékanyagok nélkül. Búzát, rozst, krumplit, tejtermékeket, tojást, mézet, mind helyi termelőtől szerezzük be, hiszen nagyon fontos számunkra a minőség és a helyi termelőkkel folytatott közös munka, együtt gondolkodás.

 

Garantált minőség

A legfontosabb nyersanyagot, a lisztet mi magunk állítjuk elő, így termékeink minőségét a technológiai folyamat minden fázisában garantálni tudjuk.
Házi kenyereink ma is manufaktúrákban készülnek, pékmestereink a hagyományokhoz híven kovásszal, főtt krumplival, 8 órás kelesztéssel, kézzel megformázva majd a kisűlés után „megverve” készítik el a kenyeret.

Jelenkori újítások

A hagyományőrzés, a tradíciók megtartása mellett szívesen és konstruktívan nyúlunk az újhoz, alapanyagokban (árpalisztes, rozsos termékek, teljes kiőrlésű lisztből készült termékek) a mai kor étkezési kultúrájának megfelelően.
Figyelembe véve a fogyasztói szokásokat, a piaci keresletet, a trendeket és a különböző étkezési stílusokat, nagyvállalatként célunk valamennyi célcsoport számára megoldásokat kínálni: azoknak is, akik a házias ízeket, azoknak is akik a klasszikus vagy akár a trendi, könnyű, magvas kenyereket részesítik előnyben.

 

Csapatmunka

Csapatunk, lélekszáma lassan megközelíti a 400-at, és ugyan azzal a jószándékkal indulunk munkába minden reggel: hogy a mindennapi kenyér, ma is az otthonok melegének részévé válhasson.

Hogyan készül