Kezdőlap > HÍREK > Itt az új húsvéti nyereményjátékunk: #HarmopanBejgli

Itt az új húsvéti nyereményjátékunk: #HarmopanBejgli

Húsvéti nyúl a láthatáron!! Te készülsz már az ünnepekre?

A harmopan alapanyagait felhasználva mutasd meg nekünk tehetséged és készítsd el a kedvencedet, legyen az éppen mákos vagy diós bejgli, vagy bármilyen más húsvéti sütemény, mi pedig április 21-én értékes nyereményekkel  jutalmazunk.

Mit nyerhetsz?

  1. A legendás KitchenAid konyharobotot (A nyeremény értéke 3.500 lej).
  2. Négy db 250 lej értékű vásárlási utalványt.

Mit kell tenned?

  1. Először is oszd meg ezt a bejegyzést, hogy minél többen értesülhessenek a játékról.
  2. Süss, majd készíts fotót az elkészült süteményről úgy, hogy látható legyen rajta a felhasznált Harmopan alapanyag eredeti csomagolásában, töltsd fel azt a Facebook oldaladra és a kép leírásában (nem kommentben!) használd a #harmopanbejgli keresőcímkét.  
  3. Kész is vagy!

FIGYELEM! Az elkészült bejegyzés láthatósága  “nyilvános” kell legyen! A nem nyilvános és ezáltal nem látható bejegyzéseket készítő személyek jelen játékban való részvétele nem lehetséges!

A versenyben való részvétel április 18-án lezárul. A sikeresen résztvevők között április 21-én este nyerteseket hirdetünk. 

A KitchenAid konyhai robot esetében sorsolás útján választjuk ki a nyertesünk, az ajándékutalványokat viszont az elkészült bejglikről és a felhasznált alapanyagokról legszebb képeket készítő versenyzőknek ítéljük oda.

A kampány hivatalos, román nyelvű szabályzata elérhető az alábbi linkre kattintva: Regulament oficial campania #harmopanbejgli – document

Leave a Reply

Your email address will not be published.