Kezdőlap > HÍREK > Díszítsd fel az üzleteinket

Díszítsd fel az üzleteinket

diszitsd fel az uzleteinket

Gyerekek! Már csak 8-at kell aludni és telerajzolhatjátok az üzleteink előtti aszfaltot!

Az üzletek előtti aszfalt és járda lesz a vászon, ahová színeskrétával rajzolhattok. Mi biztosítjuk a színeskrétákat, hogy mindenki szabadon alkothasson és kifejezhesse ötleteit, érzéseit. Ez az esemény remek lehetőség arra, hogy új barátokra leljetek, együtt alkossatok és örömteli pillanatokat töltsetek el.

Az eseményre való regisztráció nem szükséges, minden gyermek és család szabadon csatlakozhat, mi pedig minden rajz készítőjét finom nápolyszeletekkel jutalmazunk!

Az esemény időpontja: június 1., 10:00-12:00 óra.

Az esemény helyszínei: a plakáton feltüntetett üzleteink előtti terek. Érkezéskor érdeklődjetek az üzletekben.

Arra ösztönözzük a szülőket, hogy bátorítsák és támogassák gyermekük részvételét ezen a vidám és kreatív eseményen. A rajzolás lehetőséget nyújt a gyerekeknek arra, hogy fejlesszék kézügyességüket, inspirációt merítsenek mások alkotásaiból, valamint örömteli élményeket szerezzenek.

A Harmopan mindig is elkötelezett volt a helyi közösségek támogatása iránt ezért célunk, hogy összehozzuk a gyerekeket és a családokat, valamint örömteli pillanatokat biztosítsunk mindenkinek. A rajzolás a gyermekek kreativitását, fantáziáját és egyediségét ünnepli, amire büszkék vagyunk!

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, csatlakozz a “Díszítsd fel az üzleteinket” eseményhez! Gyere el június 1-jén, 10:00 és 12:00 óra között a feltüntetett üzleteink elé, és merülj el a rajzolás örömében. Hozd magaddal barátaidat és családodat, és alkossatok közösen vidám emlékeket.

Találkozzunk június 1-én, és mutasd meg a tehetséged!

Leave a Reply

Your email address will not be published.