Kezdőlap > ȘTIRI > Concurs desen “Dacă aș fi brutar”

Concurs desen “Dacă aș fi brutar”

Dragi părinți și copii!

Avem plăcerea de a anunța concursul de desene “Dacă aș fi brutar”! Scopul nostru este de a stimula imaginația și creativitatea copiilor și de a oferi o experiență memorabilă atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. La Brutăria Harmopan, ne-am propus să sprijinim familiile și generațiile viitoare, și astfel vom premia creativitatea. La sfârșitul concursului , vom extrage două trotinete, o bicicletă și 30 de pachete de dulciuri.

Acum ai ocazia să ne arăți cât de bun ești la desen cu tema: cum ar fi dacă tu ai fi brutarul! Dă frâu liber imaginației și desenează cum ar arăta propria ta brutărie, ce fel de delicatese ai face și cum te-ar iubi oamenii din orașul sau satul tău!

Cum poți participa?

Desenează pe o foaie de hârtie A4 sau pe carton.

Scrie numele și vârsta ta pe verso, să treceți și numele mamei sau al tatălui și un număr de telefon pentru a te putea contacta dacă ești norocos și ai câștigat.

Aduceți desenul finalizat la cel mai apropiat magazin Harmopan cel târziu până la ora închiderii din data de 27 mai 2023.

Vă invităm să participați și vă mulțumim că sunteți alături de noi în această aventură creativă! Toate desenele trimise vor fi examinate cu atenție, iar câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți. Câștigătorii vor fi contactați prin telefon. Așteptăm desene de la copii cu vârstele cuprinse între 0-15 ani!

Așteptăm cu nerăbdare desenele voastre și sperăm să primim o mulțime de desene fantastice și să aflăm cum ar fi dacă tu ai fi brutarul!

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și că participați la concurs!

Cu stimă, echipa Harmopan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.