Kezdőlap > ȘTIRI > Decorează magazinele noastre!

Decorează magazinele noastre!

Dragi copii!  Mai sunt  doar 8 zile și poți vopsi asfaltul din fața magazinelor noastre!

Vă invităm să  desenați ceva frumos pe trotuarul din fața magazinelor Harmopan cu cretă colorată. Puteți cere crete colorate din magazinul Harmopan respectiv și dați frâu liber imaginației voastre. Exprimați-vă creativitatea și desenați împreună cu prietenii. Acest eveniment va fi o ocazie excelentă de a vă face noi prieteni, de a crea împreună și de a împărtăși momente de bucurie.

Înscrierea la eveniment nu este necesară, așteptăm copii cu familiile lor. Micii artiști  vor fi răsplătiți cu felii delicioase de napolitană!

Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, între orele 10:00-12:00.

Unde: în fața magazinelor Harmopan participante, așa cum este indicat pe afiș. Întrebați în magazine când ajungeți la fața locului.

Părinții sunt rugați să susțină participarea copiilor la acest eveniment distractiv și creativ. Desenul le oferă copiilor posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile creative, de a se inspira din creațiile altora și de a avea parte de o experiență de neuitat.

Harmopan s-a angajat întotdeauna să sprijine comunitățile locale, iar scopul nostru este de a aduce copiii și familiile împreună și de a oferi momente de bucurie pentru toți. Desenul este o modalitate de a stimula  creativitatea și imaginația copiilor, noi ne-am propus să contribuim la acest proces de dezvoltare!

Nu ratați această oportunitate fantastică, alăturați-vă evenimentului “Decorați magazinele noastre”! Vino alături de noi pe 1 iunie, între orele 10:00 și 12:00, în fața magazinelor noastre indicate și bucură-te de copilărie. Adu-ți prietenii și familia și creați împreună amintiri distractive.

Haideți să ne întâlnim pe 1 iunie cu mic, cu mare să desenăm și să ne distrăm împreună!

Leave a Reply

Your email address will not be published.