“Din materiale de înaltă calitate se poate naște doar un produs de calitate.”

VĂ URĂM BUN VENIT ÎN NUMELE ECHIPEI HARMOPAN!

La societatea Harmopan dispunem de o experienţă de patru decenii în producţia de făină şi produse de panificaţie de calitate.
În cursul muncii noastre folosim ingrediente naturale, fără aditivi. Noi achiziţionăm grâul, secara, cartofii, produsele lactate, ouăle, mierea de la producători locali, pentru că este foarte important pentru noi calitatea produselor, munca și gândirea colectivă cu producătorii locali.

 

CALITATE GARANTATĂ

Calitatea produselor o garantăm în fiecare etapă a procesului tehnologic cu materia primă de bază, făina, care este produsă de noi.
Pâinea de casă se pregătește în ateliere de lucru. Brutarii noștri pregătesc pâinea conform tradițiilor cu dospeală și cu cartofi fierți, iar după o fermentare de 8 ore, ei modelează și coc pâinea.

INOVAȚII CONTEMPORANE

Pe lângă faptul că ne place să păstrăm tradițiile și obiceiurile, ne place să încercăm și lucruri noi, în cea ce privește materiile prime (produse făcute cu făină de orz și secară, produse făcute cu făină integrală) conform culturii alimentare a epocii moderne.
Având în vedere comportamentul consumatorilor, tendințele și diferitele stiluri de mâncare, iar noi fiind o mare companie, scopul nostru este să fie servite toate grupurile de țintă: și cei care consumă de preferință pâine tradițională, și cei care consumă cea clasică sau chiar modernă uşoară cu semințe.

 

MUNCĂ ÎN ECHIPĂ

Efectivul echipei noastre este aproape de 400 persoane, și ne pornim la lucru în fiecare dimineață cu aceeasi intenție bună, ca pâinea de zi cu zi să ajungă și azi la căldura caselor.

Cum se prepară