Kezdőlap > HÍREK > Minden egy helyen ami egy esküvőn szükséges

Minden egy helyen ami egy esküvőn szükséges

Négy év szünet után, nyolcadik alkalommal szervezte meg a Hunguest Hotel Fenyő a Viktoria Marriage ruhaszalonnal partnerségben az esküvői kiállítást és vásárt. A rendezvényen a 2023-as év esküvői trendjeit, frizuráit és újdonságait mutatták be.

Házasulandó párok, örömanyák, násznagyok, vőfélyek, koszorúslányok és sok-sok látogató volt kíváncsi a február 25.-én, Csíkszeredában megtartott expón. A divat, a szokások és a trendek évről évre változnak, éppen ezért mindenki igyekszik ilyenkor megmutatni az újdonságokat. Ennek érdekében vőlegény- és menyasszonyi ruha bemutató, szín- és stílustanácsadás, férfi haj- és szakállápolás aktualitásaival kapcsolatos információk, aktuális sminktrendek, balinézmasszázs- és eredeti francia fitoaromaterápia-bemutató szerepeltek az egész napos rendezvény programjában. A kiállítók között megtalálhatók voltak ékszerészek, az esküvői helyszínt biztosító szolgáltatók, menyasszonyi-, illetve vőlegényruha-szalonok és kölcsönzők, fotósok, videókészítők, meghívószerkesztők, fotódobozt, szelfivideót, jégfüstöt valamint dekorációt biztosító szolgáltatók, ugyanakkor cukrászdák, borászat, női és férfi szépségszalonok, lemezlovasok és leánybúcsús helyszínt biztosító egységek is. Olyan újdonságokkal szembesülhettek a nézelődők, mint például a tény, hogy a frizuratrendek is változtak, a kontyok helyett előtérbe került a laza, természetesen leomló haj. De azt is megtudhatták, hogy az esküvői torták helyett vagy, éppen mellett divatosak lettek mostmár az esküvői desszertasztalok is. De van ami nem változott, most is trendi a fátyol, a fejdísz, a csipke, a gyöngy és a tüll.

Az eseményen mi magunk is jelen voltunk egy süteményekkel, tortákkal és ételfalatkákkal teli standdal, az érdeklődők meg is kóstolhatták a kiállított ínyencségeket. Igen, ezt kevesen tudják de attól még igaz: ha éppen lakodalmat tervezel, legyen az éppen a sajátod vagy a gyermekedé tudd, hogy ránk is számíthatsz. Nem csak péktermékekkel de kiváló süteményekkel is szolgálhatunk, hogy igazán különleges finomságokkal tehesd te is emlékezetessé a felejthetetlen napot!

Tudtad-e, hogy?

Sok példát láthattunk rá az elmúlt években, hogy élő virág került a menyasszonyi tortára dekorációként, azonban egyre felkapottabb a száraz virág. Ha elfogyott a torta, a dekoráció később éke lehet a lakásnak. Ha már unod a fehér tortákat, akkor válassz valami megdöbbentően színeset, amire mindenki felkapja a fejét, és vonzza a tekintetet. Ezek a színek ráadásul jól párosíthatók az esküvő teljes színpalettájához.

Leave a Reply

Your email address will not be published.