Kezdőlap > ȘTIRI > Expoziția și târgul de nunți la Hunguest Hotel Fenyő

Expoziția și târgul de nunți la Hunguest Hotel Fenyő

După o pauză de patru ani, Hunguest Hotel Fenyő a organizat pentru a opta oară expoziția și târgul de nunți în parteneriat cu magazinul de îmbrăcăminte Viktoria Marriage. În cadrul evenimentului au fost prezentate tendințele de nuntă, coafurile și noutățile anului 2023.

Cupluri căsătorite, mame fericite, domnișoare de onoare și mulți, mulți vizitatori au fost curioși la expoziția desfășurată pe 25 februarie în Miercurea-Ciuc. Moda, obiceiurile și tendințele se schimbă de la an la an, motiv pentru care toată lumea încearcă să arate noile lucruri în acest moment. În acest scop, programul evenimentului de toată ziua a inclus o prezentare a hainelor mirilor și miresei, sfaturi de culoare și stil, informații despre îngrijirea părului și bărbii bărbaților, tendințe actuale în materie de machiaj, masaj balinez și o prezentare originală de fitoaromaterapie franțuzească. Printre expozanți se numărau bijuterii, furnizori de locuri de nuntă, saloane și închirieri de rochii de mireasă și mireasă, fotografi, realizatori video, editori de invitații, casete foto, video selfie, furnizori de decorațiuni pentru fum de gheață, precum și cofetării, crame, saloane de înfrumusețare pentru femei și bărbați, disc jochei și, de asemenea, unități care furnizează locații pentru petreceri. Privitorii s-au confruntat cu astfel de noutăți, cum ar fi, de exemplu, faptul că tendințele de coafură s-au schimbat și ele, în loc de cocuri, părul liber, care cad în mod natural a trecut în prim-plan. Dar ar putea afla și că în loc de prăjiturile de nuntă au devenit acum și mesele de deserturi de nuntă. Dar este ceva care nu s-a schimbat, voalurile, tocurile, dantelă, perle și tul sunt încă la modă.

Noi înșine am fost prezenți la eveniment cu un stand plin de prăjituri, plăcinte și gustări, iar cei interesați au putut gusta delicatesele expuse. Da, puțini oameni știu asta, dar este totuși adevărat: dacă plănuiești o nuntă, fie ea a ta sau a copilului tău, să știi că poți conta pe noi. Putem servi nu doar produse de panificație, ci și prăjituri excelente, pentru ca și dvs. să vă faceți ziua de neuitat memorabilă cu delicatese cu adevărat speciale!

Ai știut că?

În ultimii ani, am văzut multe exemple de flori vii adăugate la tortul de nuntă ca decor, dar florile uscate devin din ce în ce mai populare. Dacă tortul este epuizat, decorul poate fi o pană pentru apartament mai târziu. Dacă te-ai săturat de prăjiturile albe, alege ceva șocant de colorat, care va întoarce capetele și va atrage atenția. În plus, aceste culori se pot potrivi bine cu întreaga paletă de culori a nunții.

Leave a Reply

Your email address will not be published.