Kezdőlap > Recomandate > Pâinea anului: Pâine cu semințe “Telemagos”

Pâinea anului: Pâine cu semințe “Telemagos”

Recomandate, Pâini

Pâinea cu semințe “Telemagos” este un produs cu adevărat special și de o calitate excelentă, care a câștigat premiul pentru pâinea anului la nivel național în cadrul expoziției Gastro Pan din 2023. Acest premiu bine meritat se datorează faptului că pâinea “Telemagos” este o adevărată capodoperă. Este făcută din trei tipuri de făină de grâu (făină albă de grâu 480, făină albă de grâu 650 și făină integrală de grâu 1100), apă, pastă sau fulgi de cartofi, sare și drojdie.

Lângă toate acestea, specialitatea reală a pâinii “Telemagos” constă în amestecul de semințe utilizat. Combinarea semințelor de dovleac, floarea soarelui, susan și in face această pâine cu adevărat palpitantă. Acest amestec de semințe îmbunătățește gustul și consistența pâinii și, datorită conținutului său ridicat de fibre și proteine, o face o gustare cu adevărat hrănitoare.

Pâinea este disponibilă în două variante, ambalată și neambalată în mărime de un kilogram. Indiferent de alegerea făcută, puteți fi sigur că acestă pâine va fi mereu proaspătă și gustoasă. Dacă căutați o alternativă sănătoasă și delicioasă la pâinea obișnuită, atunci pâinea “Telemagos” ar putea fi alegerea perfectă pentru dumneavoastră!

Share