Kezdőlap > Összes > Kenyerek > Díjnyertes telemagos kenyér

Díjnyertes telemagos kenyér

Kiemelt, Kenyerek

A Telemagos kenyér egy igazán különleges és kitűnő minőségű termék, amely 2023-ban az országos színtű Gastro Pan Expón az év kenyere díjat nyerte el. Ez az elismerés nem véletlenül jár neki, hiszen a Telemagos kenyér több okból is igazi mestermunkának számít a funkicionális kenyerek körében. Háromféle búzaliszt (480-as, 650-es fehér búzaliszt és 1100-as barna búzaliszt), víz, pityóka paszta vagy pityóka pehely, só és élesztő felhasználásával készül.

Azonban a kenyér igazi különlegessége a benne lévő magkeverékben rejlik. A kenyérbe került tökmag, napraforgómag, szezámmag és lenmag keveréke teszi igazán izgalmassá ezt a terméket. Ez a magkeverék a kenyér ízét és állagát is fokozza, emellett magas rost- és fehérjetartalmának köszönhetően pedig igazi tápláló csemegévé teszi.

A Telemagos kenyér két változatban kapható, csomagolatlan és csomagolt formában. Bármi legyen is a választás, biztos lehet benne, hogy a Telemagos kenyér mindig friss, ízletes és egészséges választás lesz. Ha keresi az egészséges és finom kenyér alternatíváját, akkor ez a kenyér az ön választása!

Share