Kezdőlap > Termeni și condiții

Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Toate drepturile de autor privind conținutul site-ului www.harmopan.ro aparțin SC HARMOPAN SA.

Înainte de a utiliza acest site, vă rugăm să citiți cu atenție enunțurile de mai jos, aplicabile acestui site și tuturor materialelor pe care le conține. Vă aducem la cunoștință că prezentul site este destinat promovării pe piață a produselor și serviciilor oferite de Harmopan. Pentru utilizarea acestui site este necesară citirea și acceptarea acestor termeni și condiții în totalitate. Accesul la prezentul site precum şi folosirea lui sunt permise numai în concordanță cu termenii şi condițiile Harmopan şi cu legea statului român. Daca utilizați produsele și serviciile oferite de site-ul www.harmopan.ro, înseamnă că sunteți de acord cu termenii și condițiile Harmopan.

Continuând sa utilizați site-ul, acceptați/sunteți de acord cu termenii si condițiile prezentate in cele ce urmează:

Sc Harmopan SA poate schimba, suspenda sau întrerupe, in orice moment, fără a anunța in prealabil, site-ul.

Sc Harmopan SA poate limita accesul pe site ori la anumite pârți din acesta. Totodată, Sc Harmopan SA poate limita accesul la anumite facilități din site si poate aduce limitări de acces anumitor ID-uri fără notificări și fără vreo răspundere.

Sunteți de acord că Sc Harmopan SA, prin exercitarea libertății proprii de decizie şi fără notificare sau răspundere față de dumneavoastră sau de orice terț, poate elimina imediat ID-ul dumneavoastră de utilizator, respectiv șterge sau îndepărta din site orice conținut asociat cu ID-ul dumneavoastră de utilizator. Printre motivele unei asemenea eliminări se numără, fără însă a se limita, perioadele extinse de inactivitate sau încălcarea prevederilor Termenilor si Condițiilor de utilizare a site-ului.

Sc Harmopan SA poate schimba conținutul site-ului in orice moment, poate aduce modificări de structura, conținut si accesibilitate, poate sista furnizarea informațiilor pe site, fara un acord prealabil si fără vreo notificare către dumneavoastră utilizatorii, societatea nefiind răspunzătoare pentru niciun prejudiciu adus persoanelor care utilizează acest site.

Modificările devin efective in momentul publicării lor pe site.

Site-ul pe care l-ați accesat este un site internet care furnizează informații si servicii ce fac obiectul acestor termeni si condiții.

Conținutul

Conținutul site-ului este destinat uzului personal al utilizatorului.

Toate materialele prezentate pe site, incluzând dar fără a se limita la: Materiale video, poze, texte, informații, articole scrise, s.a. – generic numite conținut – sunt protejate de către dispozițiile Legii nr.8/1996 cu modificările si completările ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe – sancțiuni atât administrative cat si penale, a Legii nr.84/1998 – privind mărcile si indicațiile geografice si a Legii nr.129/1992 republicata – privind desenele si modelele industriale.

Lipsa mențiunii privind unele texte legale ori dispoziții incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Site-ul Harmopan cat si conținutul acestuia, sunt protejate de Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozițiile privitoare la copyright aplicabile pe teritoriul României.

Dumneavoastră nu puteți copia, stoca, modifica ori transfera sub alta denumire, in parte ori in întreg, site-ul si/sau conținutul acestuia.

Exploatarea este libera, sub condiția non-comercializării si respectării termenilor si condițiilor impuse de către Sc Harmopan SA

Orice forma de copiere, stocare, modificare, comercializare si/sau transmitere a conținutului site-ului este expres interzisa.

Este expres interzisa publicarea prin CD, DVD, alte suporturi magnetice sau de alta natura, a materialelor publicate pe site.

Sc Harmopan SA nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte in legătura cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului ori a unei pârți din conținutul site-ului in orice mediu.

Toate informațiile prezentate pe site au caracter informativ. Folosiți informațiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.

Drepturi de autor

Toate drepturile de autor privind conținutul site-ului, aparțin Sc Harmopan SA

Utilizatorii pot descarcă total sau parțial conținutul de pe acest site numai pentru uzul personal.

Preluarea informațiilor de pe site-ul este posibila doar in următorul caz: se poate prelua doar un singur paragraf al conținutului informativ si maxim o poza, iar la sfârșitul materialului sau in dreptul conținutului sau al pozei respective de pe site-ul dumneavoastră, se poate atașa un link cu trimitere către site-ul Harmopan.

Limite ale utilizării site-ului

Atunci când accesați site-ul declarați ca sunteți de acord sa folosiți acest serviciu numai in scopuri personale legale. Mai exact va obligați sa:

  1. a) nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, acordați licențe, creați produse derivate, transferați sau vindeți orice fel de informație sau servicii obținute de pe/prin intermediul acestui site web;
  2. b) nu veți permite/nu veți autoriza vreo terța persoana sa folosească site-ul pentru a transmite sau a recepționa material care contravine oricărei legi sau dispoziții legale in vigoare, de natura obscena, amenințătoare, agresiva, defăimătoare, rasista etc;
  3. c) nu veți desfășura si nu veți permite desfășurarea activităților de cracking/hacking sau a atacurilor de genul “negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violează securitatea site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este menținut pot fi acționați in instanța, civil si penal;

Prin accesarea si utilizarea acestui Site declarați ca sunteți de acord sa exonerați de răspundere si sa nu acționați Sc Harmopan SA in justiție cu privire la orice pretenție ridicata de către un terț, rezultata din utilizarea Site-ului si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecința sau de alta natura), cost, acțiune, proces, pretenție, stricăciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta răspundere, suferita in vreun fel ori provocata direct sau indirect de societate ca urmare a încălcării/ignorării de către vizitator a acestor termeni si condiții.

Conexiuni către alte site-uri

Site-ul poate conține anumite conexiuni către pagini de Internet ale unor terțe pârți. Prin accesarea conexiunilor către alte site-uri va asumați răspunderea de a respecta termenii si condițiile ce guvernează site-urile respective.

Prin acceptarea acestor termeni si condiții acceptați implicit faptul ca Sc Harmopan SA nu poate controla, in nicio măsura, conținutul terțelor site-uri. Prin urmare, Sc Harmopan SA nu își asuma nici o responsabilitate fata de vizitatori cu privire la informațiile de orice natura conținute pe respectivele site-uri.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este realizata pentru singurul motiv de a veni in ajutorul vizitatorilor site-ului si nu implica sprijinirea de către Sc Harmopan SA a materialului disponibil pe acele site-uri si nici vreo asociere cu operatorii lor. Vizitatorul accesează acele site-uri si le folosește produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Modalități de cumpărare

Scopurile tipice sunt următoarele:

  1. Răspunsul la cererile dumneavoastră

Atunci când ne trimiteți datele dumneavoastră personale în contextul de a ne pune o întrebare sau de a formula o cerere, vom folosi datele pe care ni le furnizați pentru a răspunde la întrebarea/cererea dumneavoastră.

  1. Inițierea unei promoții

Putem folosi datele personale transmise de dumneavoastră într-un formular de înscriere pentru o promoție, în scopul de desfășurare a promoției conform regulilor sale declarate. Astfel de reguli pot necesita, după caz: publicarea datelor prescurtate de identificare a câștigătorilor, livrarea premiilor, plata impozitelor, ar putea să solicite câștigătorilor să participe la viitoarea publicitate, etc.

Orice transfer necesar al datelor dumneavoastră personale vă va fi adus la cunoștință și explicat în mod detaliat, iar în situațiile unde este obligatoriu vă va fi cerut acordul în mod expres pentru astfel de operațiuni.

  1. Marketing direct

Atunci când veți menționa in mod expres in cererea dumneavoastră ca doriți să primiți materiale publicitare/promoționale, va vom trimite periodic informații si / sau oferte despre produsele si / sau serviciile noastre, care consideram ca pot fi de interes pentru dumneavoastră. Numai printr-o asemenea cerere vom considera ca v-ați exprimat acordul pentru folosirea datelor dumneavoastră personale, acestea fiind utilizate numai in limitele acestui acord.

Pe de altă parte, aveți dreptul de a limita sau interzice folosirea datelor dumneavoastră personale sau de a întrerupe orice legătură a dumneavoastră cu prezentul site în orice moment. Vă rugăm să completați un formular electronic pe adresa noastră.

Durata prelucrărilor

Intenția noastră este aceea de a păstra un contact permanent cu clienții noștri și de a iniția legături strânse cu potențialii clienți. De aceea, scopul nostru este să vă oferim o pagină interactivă, care printre altele are drept scop să răsplătească fidelitatea vizitatorilor săi. În acest sens, pentru un contact permanent, intenția noastră este ca prelucrarea datelor dumneavoastră să fie efectuată pentru o perioadă cât mai lunga de timp.

După încetarea prelucrării, datele dumneavoastră vor fi șterse sau transformate în date anonime, ce urmează a fi folosite numai în scopuri statistice.

Politica anti spam

Sc Harmopan SA nu tolerează mesajele nesolicitate (SPAM). Pentru a preîntâmpina mesajele false, folosim sistemul OPT IN si CAPTCHA.

Responsabilitate

Sc Harmopan SA nu oferă niciun fel de garanție asupra conținutului furnizat în reclame şi nu oferă nicio garanție ca serviciul va funcționa fără întreruperi, fără erori iar defecțiunile apărute vor fi remediate in timp util. Sc Harmopan SA nu garantează ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preîntâmpinate in totalitate.

Sc Harmopan Sa nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea serviciului. Răspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului.

Mărci înregistrate

Toate mărcile înregistrate (nume de brand, logo-uri.) care apar în interiorul prezentului site sunt deținute sau folosite cu acordul prealabil al altor companii de către Sc Harmopan SA. Este strict interzisă utilizarea oricărei mărci înregistrate postată pe acest site.

Prin accesarea si folosirea site-ului, confirmați ca ați citit si acceptat termenii și condițiile. Utilizarea site-ului de către dumneavoastră implica acceptarea necondiționata a acestor termeni si condiții.

In cazul in care nu sunteți de acord cu acestea, va rugam încetați navigarea pe acest site.