Kezdőlap > Toate > Materie prime > Făină albă de grâu [550]

Făină albă de grâu [550]

Materie prime

Ingrediente: grâu

Disponibil în ambalaj de 1 și 2 kg.

Numărul de pe ambalaj indică “conținutul de cenușă” al făinii. Cu cât numărul este mai mare, făina conține cu atât mai multă tărâțe și astfel are o culoare mai închisă.

– Făină 480 – făină albă fină (cu conținut scăzut de tărâțe), folosită pentru produse fine, prăjituri și patiserie.

– Făină 550 – făină albă fină, cu conținut scăzut de tărâțe. Se folosește pentru patiserie, dar și pentru gătit la sosuri, rântaș, prăjire pane, aluat pentru clătite, precum și pentru cozonaci, aluaturi și prăjituri.

– Făină 650 – făină albă de grâu, conținând o cantitate mai mare de tărâțe. Este folosită în industria de panificație ca materie primă pentru diferite tipuri de pâine. Este cel mai ideal tip de făină pentru producția pâinii albe și a produselor de patiserie.

Spre deosebire de trendurile curente, în care majoritatea morilor adaugă amelioratori de făină în timpul procesului de măcinare, Harmopan produce făină naturală de înaltă calitate prin prelucrarea grâului în morile proprii. Este posibil ca folosind făina naturală aluatul să nu “crească” în cuptor la fel de spectaculos precum vedem în reclame, dar cei care folosesc făina Harmopan pot fi liniștiți că folosesc o făină fără aditivi.

Share